حزب الله پنجه نیرومند خدا بر روی زمین است به طور قطع هیچ نیرویی همچون حزب الله چه در داخل ایران چه در خارج ایران قادر نبوده به این صلابت آمریکا ونوکرانش را لگد مال کند به خاطر همین در داخل وخارج کشور ناسزا وتهمت میشنود و یا ترور می شود
از این پس بحثهای روز را از همین جا ببینید
کارشناس مسائل استراتژیک، سوم تیر 84 را نوعی انقلاب یاد کرد و گفت: دولت آینده و جریان اصولگرا با 3 گروه ناکثین، مارقین و قاسطین مواجه خواهد بود و روشنفکران مدرنیته نیز خواستها و تمایلات این 3 جریان را در آینده تئوزیره و توجیه خواهند کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس، حسن عباسی دوشنبه شب در همایشی با عنوان «فرهنگ اسلامی» که به همت جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاههای تبریز و مشهد در تالار فرهنگ دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، در سخنانی خاطرنشان کرد: به نظر من شرایط بعد از انتخابات ریاست جمهوری مثل زمان امیرالمومنین(ع) خواهد بود.
وی گفت: مهمترین شاخصه این 3 گروه سهم خواهی و منفعت طلبی آنان است و وجه اشتراک آنان این است که با عدالت جریان اصولگرا مخالفت خواهند کرد.
این عضو هیات علمی دانشگاه در بخش دیگر سخنان خود درباره وظیفه و رسالت جنبش دانشجویی در شرایط کنونی اظهار داشت: وظیفه جنبش دانشجویی این است که سهم خواهی های 3 جریان یاد شده را برای مردم افشا کند.
این کارشناس مسائل استرتژیک گفت: سوم تیر یک «نه» به محیط های سنتی انقلابیون و نسل اولیها و «نه» دیگر به محیط روشنفکری مدرنیته است.
وی در ادامه با تأکید بر این که باید نسبت خود را با اندیشه یونانی و تمدن جدید غرب تعریف کنیم، اظهار داشت: باید این ابهام روشن شود که آیا سیستم هایی که نظام جامعه مدنی را رقم می زند میتواند نظام جامعه مهدوی را نیز رقم بزند.
وی بیان داشت: با سیستم سکولار نمیتوان فرهنگ دینی را جاری و ساری کرد و در این باره باید مفهوم شناسی و روش شناسی کرد.
عضو هیات علمی دانشگاه گفت: نسل اول انقلاب مقهور مفاهیم غربی شده است، اما نسل سوم به مفاهیم غربی بی اعتماد و دلسرد است و در جهت تولید مفهوم جدید تلاش میکند و این همان جنبش نرم افزاری است.
عباسی، گام اول را شکستن مفاهیم علمی و تمدنی غرب و باز تولید مفاهیم بومی و اسلامی دانست و اضافه کرد: در فرهنگ غرب آنچه ارجحیت دارد این است که هیچ چیز حلال و حرام نیست و همه چیز مباح است در حالی که در فرهنگ دینی و قرآنی تقوا در درجه اولی قرار دارد.
این صاحبنظر مسایل سیاسی در ادامه سخنان خود با اشاره به انتخابات سوم تیر گفت: انقلابی که در سوم تیر رخ داد 9/99 درصد اندیشه روشنفکران حوزوی و دانشگاهی شکست خورد.
به گفته وی، سوم تیر نشان داد تئوریهای جامعه شناسی که دارای مدل غربی هستند شکست خورده است و با افراد غیر معصوم نیز می توان یک جامعه هجری تشکیل داد و تلقی انجمن حجتیه در جامعه هجری از انتظار، غلط است.
رئیس مرکز دکترینال امنیت بدون مرز در ادامه تاکید کرد: جریان مورد اعتماد مردم باید کارآمدی خود را در این دوره نشان دهد.
این صاحبنظر مسائل سیاسی با اشاره به این که برخی گروهها، جریان اصولگرا را به کمبود تئوری و روش برای اداره جامعه متهم می کنند گفت: این اتهامات کاملاً بی اساس استف آقایانی که ادعای گفتگوی تمدنها و اندیشه جدید داشتند جواب انتقاد خود را با شکایت و ارجاع دادن به وزارت اطلاعات پیگیری نمودند و این نشان می دهد آنان توانایی پاسخ به اندیشهها و تئوری اصولگرایان ندارند.
براساس تحقیق جامـع سـازمـان ملـل مـتحـد درباره جنایات رژیم صهیونیستی برضد مـردم فلسطین , نظامیان رژیـم صـهیـونیـستـی از سپتامبر ( 2000 آغاز دومین قیام انتفاضـه 512 ) کـودک فـلسـطینـی را بـه شهـادت رسانده و بیش از نه هزار نفر از آنـان را زخمی کرده اند.
اشغالگران هـمچـنیـن 70 زن و دههـا کـودک فلسطینی را در زندان های خود دارند.
شورای اقتصادی و اجتماعـی مـجمـع عمـومـی سازمان ملل همچنین تصریح کرد: اسـراییـل سیاست خارج از رویه قضایی کشتن فلسطینیان مظنون به دخالت در حملات مسلحـانـه بـرضـد صهیونیست ها را کـه بـا تـرور شیـخ احمـد یـاسیـن در 22 مـارس 2003 و عبـدالعـزیـز رنتـیسـی در 17 آوریـل 2004 بـه اوج خـود رسید, تشدید کرده است.
این تحقیق براساس 133 منبع از جمله منابع اسراییلی افزود: دبیرکل سازمان ملـل بـه دفعات هراس خود را از اینکه این کشتارهای بدون محاکمه به خونریزی و مـرگ بیـشتـر و اقدامات انتقام جویانه و تلافـی جـویـانـه بیانجامد ابراز داشته و تاکید کـرده اسـت که این اقدامات برضد حقوق بین الملل اسـت و از اسراییل خواسته است که فورا به ایـن اقدامات پایان بخشد.
این گزارش هـمچـنیـن بـا اشـاره بـه وضـع فلسطینیان در اراضی اشغالـی فـلسـطیـن از جمله بیت المقدس و مردم عرب در بلندیهـای اشغال شده جولان و فلسطینی های در بنـد در زندانهای رژیم صهیونیـستـی مـی افـزایـد: تقریبا هشت هزار فلسطینی از جمله 70 زن و 175 نوجوان که برخی از آنـان 12 سـال سـن دارند در زندان بسر می برند.
همچنین براساس ایـن تحـقیـق , حـدود 800 فلسطینی بدون هیچگـونـه جـرمـی در زنـدان هستند.
در این تحقیق تکان دهنده آمده است, حداقل در نیمه اول سال 2003 صدها فلسطینی مـورد شکنجه یـا دیگـر اقـدامـات بیـرحمـانـه , رفتارهـای غیـر انسـانـی و تحـقیـر آمیـز ماموران امنیتی اسراییل و نهادهایی که از طرف آنان عمل می کردند, قرار گرفتند کـه این علاوه بر دیگـر اشکـال آزار و شکـنجـه فلسطینیان مانند حبس آنـان در زنـدانهـای انفرادی ونادیده گرفتن زندانیانی نیازمند به درمان پزشکی است.
شورای اقتصادی و اجتماعـی مـجمـع عمـومـی سازمان ملل متحد همچـنیـن در ایـن گـزارش تاکید کرد: اسراییل در پاسخ به دادخواست دیوان عالی اسراییل در این زمـینـه وجـود زندان محرمانه نـظامـی ( اردو) 1391 ی را پذیرفت.
زندانیان , وکلا و خانواده های آنان مـحـل هـای زنـدان را نمـی داننـد و مقــامــات اسراییلی برای رسانه های گـروهـی دربـاره انتشار محل زندانیان , اسامی یا شـرایـط آنان سانسور اعمال کرده اند.
اسراییل کمیته بین المـللـی صـلیـب سـرخ, اعضای کنست ( پارلمان اسراییل ) و دسترسی رسانه های گـروهـی را بـه ایـن زنـدان ( اردو) 1391 ی را منـع کـرده بـود و بـه هرحال این زندان تاکنون محرمـانـه بـاقـی مانده است.
تحقیق جامع سـازمـان ملـل مـتحـد دربـاره جنایات رژیم صهیونیستی برضد مردم فلسطیـن هـمچـنیـن دربـاره مصـادره و ضبـط اراضـی کشاورزی فلسطینیان , وضـع فـاجعـه آمیـز اقتصادی این منطقه , وضعیت زنان , جوانان واحداث دیوار توسعـه طلبـانـه ایـن رژیـم گزارش تکان دهنده ای داده است.
تخریب و مصادره اموال این تحقیق از تخریب خانه های فلسطیـنیـان به عنوان یکی از ویرانگرتـریـن اقـدامـات اسراییل در ابعاد اقتصادی و اجتماعی نـام می برد که 28 هزار خانه فلسطینیان در هـر زمانی در معرض تخریب قرار دارد.
سازمان ملل همچـنیـن در ایـن تحـقیـق مـی افزاید: این اقدام در سال 2003 سیزده تـا 16 هزار نفر را بی خانمـان کـرد کـه ایـن علاوه بر دو درصد از جمعیت مردم فـلسـطیـن است که در دوره اکتبر 2000 تا می 2001 به علت تخریب خانه های خود بی خانمان شدند.
انهدام بخش کشاورزی در نوار غزه
بولدوزرهای ارتـش , همـزمـان بـا تخـریـب خانهها هزار و 107 جریب از اراضی کشاورزی فلسطینیان را با 132 هزار و840 درخت مسطح و هشت چـاه آب را در ایـن اراضـی نـابـود کردند.
همچنین در تحقیق شورای اقتصادی و اجتماعی مجمع عمومی سازمان ملل متحـد آمـده اسـت, صهیونیست ها با پشتیبانی مهمات و تجهیزات نظامی خود برساختارهای خصـوصـی و عمـومـی فلسطینیان آسیب زده و آن را تخریـب کـرده اند بـه طوری کـه صـدمـات وارده بـه ایـن تاسیسات در آغاز سال 2003 هفتصد تا هشتصد میلیون دلار همراه با یـک میـلیـارد و 700 میلیون دلار ارزش از دست رفته بود.
براساس ایـن گـزارش , خسـارات مـادی بـه اقتصاد فلسطین از سپتامبر 2002 تا آوریـل 2003 حدود 370 میـلیـون دلار و از اکـتبـر 2000 در مجموع بیش از یک میـلیـارد و 100 میلیون دلار است.
حکومت نظامی و سیاست مسدودسازی
محدودیتها در جابجا شدن انسان و کـالا بـا تعمیق بیکاری و فقر و جلوگیری از مراقبـت های بهداشتـی و تـرک تحـصیـل ایـن بحـران بشردوستانه را تشدید و مردم فلسطین را به صورت فردی و جمعی تحقیر کرده است.
شهرک های صهیونیست نشین
این شهرک ها که جامعه بین المللی همچنـان بر غیرقانونی بودن آنها تاکید می کند بـا وارد آوردن صدمات خود به شـرایـط زنـدگـی فلسطینیان, به شعلهور کردن این منـاقشـه ادامه می دهد.
جمعیت شهرک صهیونیست نشیـن در کفـر داروم در غزه 52 درصد و در نتزاریام در سه سـال گذشته 24 درصد افزایش یافته است.
همچنین جمعیت شهرک صهیونیست نشین توپـوآچ در کرانه باختری به 30 درصد و در ییزهـار در الخلیل 15 درصد افزایش نشان می دهد.
دیوار توسعه طلبانه
این مانع مجموعهای از یک دیوار بلند هشـت متر, ی خندقهایی بـا عمـق چهـارمتـر , موانعی با نیمه هادیهای الـکتـرونـیکـی , دیوارهای دوگانه و جاده های آسفـالتـه دو طرفه است.
در این دیوار که به طول 638 متر در کرانه باختری ساخته خواهد شد 972 کیلومتر مربـع از اراضی کرانه باختری را در طرف اسراییل قرار خواهد داد.
احداث این دیوار , جوامع فلسطینی ساکن در این مناطق را از اراضی کشاورزی و منـابـع آبـی خـود جـدا مـی کنـد و بــسیــاری از فلسطینیانی را که در این منطقه زندگی مـی کنند به ترک از این منطقه وا می دارد.
در نـخسـتیـن مـرحلـه از احـداث دیـوار , فلسطینیان 29 چاه آب را با تولید سـالانـه سه میلیون و 880 هزار مترمکعب آب از دسـت دادند به طوری که صدمات مادی بـه بخـش آب در اراضی اشغالی به وسیله اسراییـل حـدود 140 میلیون دلار است.
مواد غذایی
سیاست و اقدامات اشغالگـران, مصـرف مـواد غذایی فلسطیـنیـان را 25 تـا 30 درصـد از سپتامبر 2000 کاهش داده است و فلسطینیـان هم اکنون موادغذایی با پروتئین کمتـری را مصرف می کنند.
مسکن
در فلسطین موج انتقـال مـردم بـه ازدحـام جمعیت انجامیده است و شهرک های صهیونیسـت نشین جدید و گسترش یافته بـه شـدت مـسکـن فلسطینیان را کاهش داده است.
بهداشت عمومی
ایستگاههای بـازرسـی و حکـومـت نـظامـی , استانداردهـای بهـداشتـی را بـا ممـانعـت دسترسی به بیمارستانها و درمانگاهها کاهش داده و مانع برنـامـه هـای مـراقبـت هـای بهداشتی بر شده و به آسیبهای روانی درمان نشده ناشی از تبعات ماد, ی اقـتصـادی و اجتماعی اشغال منجر شده است.
جوانان و آموزش
یک دهه تلاش برای بهبود نظام آمـوزشـی بـا مسدودسازی و محددیـتهـای رفـت و آمـد کـه تقریبا به یک میلیون دانش آموز و بیـش از 39 هزار آموزگار و 1900 مدرسـه آسیـب زده از بین رفته است.
در کرانه باختر68 ی درصد از دانش آمـوزان در نوامبر 2002 تا نوامبر 2003 مشکلاتی را برای رفتن به مدارس گزارش داده اند.
حداقل 498 مدرسه هم به علت اعمال محدودیت های رفت و آمد که دانش آموزان را در خانه های خود حبس کرد در سال تحـصیـلـی ـ 2002 2003 تعطیل بودند.
در اراضی اشغالی 67 درصد در سن 24 سال یا کمتر قرار دارند.
اشغالگران قدس همچنین در این سال حـداقـل 269 مدرسه را منهدم کردنـد یـا بـه آنهـا آسیب زدند.
وضعیت زنان
نابرابری جنسیتی در شرایط بحرانی عمیق تر شده است.
هنگامی که تنگناهای اقتصادی افـزایـش مـی یابد و منابع حمایتی کاهش مـی یـابـد یـا غیرقابل دستـرس مـی شـونـد, نتـیجـه آن فشارهای روانی روی زنان است.
[ تگ ها :
+ نوشته شده در ساعت 12:58 عصر توسط عبدالله