بنا بر اخبار دریافتی در حالی که حضور و شرکت نمایندگان مختلف کشورها درانتخابات شورای المپیک آسیا میبایست بر اساس مکانیزمهای مشخصی همچون معرفی آنان از سوی کمیته ملی المپیک کشورهای متبوع خود، صورت میگرفت و لیکن گویا نوع حضور، حمایت و انتخاب فائزههاشمی بر اساس معرفی وی از سوی برادر "شاه اردن " که ریاست کمیته صلح و دوستی المپیک آسیا را بر عهده داشته، انجام شده است.
در همین حال با توجه به انعکاس گسترده این انتخاب در روزنامههای دوم خردادی برخی از کارشناسان بار دیگر از توجه تصمیم سازان این جریان برای استفاده ابزاری از ورزش برای بازگشت به قدرت یاد میکنند. دراین خصوص گفته میشود فائزههاشمی رفسنجانی یکی از کاندیدهای دوم خردادی برای حضور درهشتمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی میباشد.
از دیگر سو وجود برخی از ابهامات سناریوی مزبور را بیش از پیش تقویت میکند. پرسشهایی همچون:
1- آیا کمیته ملی المپیک در جریان شرکت فائزههاشمی دراین انتخابات بوده است ؟ اگر پاسخ مثبت باشد سئوال دیگری که مطرح میشود این است که مبنای این معرفی و انتخاب چه بوده و چرا دراین زمینه اطلاع رسانی نشده است ؟ و اگر پاسخ منفی است پس چرا کمیته ملی المپیک در این زمینه قصور کرده وشرایط حضور بازیگران سیاسی را درعرصه ورزش فراهم آورده است ؟
2- اصولا چه رابطه ای میتواند میان فائزههاشمی و جریان حامی وی با مقامات اردنی برقرار باشد که وی از سوی برادر شاه اردن معرفی و حمایت شود. آیا نبا ید نسبت به روابط سیاسی مشکوک در این زمینه هوشیار بود ؟
3- با توجه به وضعیت موجود آیا شایسته است که فائزههاشمی را به عنوان نماینده ایران در شورای المپیک آسیا تلقی کرد در صورتی که معرفی از سوی یک مقام اردنی صورت گرفته است ؟
4- از دیگر سو نظر به انعکاس این رخداد در روزنامههای دوم خردادی آیا نباید نسبت به پولیتزر (سیاسی ) شدن فضای ورزش توسط برخی ازگروههای سیاسی اظهارنگرانی کرد؟
[ تگ ها :
+ نوشته شده در ساعت 6:13 صبح توسط عبدالله