عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی گفت: اتهام موسویان نماینده ایران در مذاکرات هستهای جاسوسی است و مدارکی دال بر صحت این موضوع وجود دارد.
این عضو ارشد فراکسیون اکثریت که پنجشنبه شب در مراسم سالگرد آزادسازی خرمشهر در مسجد الرضای قم سخن میگفت، افزود: وی که مذاکره کننده اول و دوم کشور در پرونده هستهای ایران بود و زمانی نیز در شورای امنیت ملی و در کمیسیون استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام بوده است چرا جاسوسی میکند؟
وی ادامه داد: موسویان اطلاعاتی از مسائل مختلف کشور به ویژه مسایل هستهای کشور را در اختیار سفارت انگلیس و ژاپن قرار داده است.
عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی همچنین گفت: او دو مذاکره تلفنی را با نمایندگان یکی از کشورهای بیگانه در موضوع انتخابات شورای اسلامی به ویژه مجلس هشتم داشته است که صدای وی (موسویان) ضبط شده و در آن مکالمه گفته است با پشتیبانی شما مجلس هشتم را فتح خواهیم کرد.
این نماینده مجلس گفت: اطلاعات زیادی در زمینه اتهامات آقای موسویان وجود دارد که در آینده منتشر خواهد شد.
وی در مورد آزادی موسویان گفت: در حقیقت جاسوس اگر جاسوس است نباید با وثیقه 200 میلیونی آزاد شود.
وی در پایان سخنان خود مسوولیت آزادی موسویان را با وزیر اطلاعات دانسته و خواستار پاسخگویی محسنی اژهای در زمینه آزادی موسویان شده است!
گفتنی است علیرغم پافشاری وزارت اطلاعات بر لزوم تداوم بازداشت موسویان، برخی فشارهای پنهان، سبب آزادی همراه با وثیقه 200 میلیونی این عضو مرکز بررسیهای استراتژیک مجمع تشخیص شد.
روزنامه کیهان نیز در گفتوگو با یکی از نمایندگان مجلس از از سوال 26 نماینده اصولگرا از وزیر اطلاعات خبر داد و نوشت: این نمایندگان با امضای سوالی از وزیر اطلاعات خواستار روشن شدن این موضوع شدهاند آیا آزادی موسویان عضو سابق تیم هستهای تحت فشار جریانات خاص سیاسی صورت گرفته است؟
یکی از نمایندگان مذکور در گفتوگو با خبرنگار کیهان اظهار داشت: ما در این سوال از وزیر محترم اطلاعات پرسیدهایم که اگر اتهاماتی که متوجه موسویان شده صحیح نیست پس چرا وی دستگیر شد و اگر این اتهامات صحیح است چرا وی با قید وثیقه آزاد شده است؟! آیا میتوان فردی را که اطلاعات سری کشور را به بیگانگان داده و مراودات فراوانی با آنها داشته است را با قید وثیقه آزاد کرد؟ آیا در آزادی وی جریانات خاصی به وزارت اطلاعات فشار آوردهاند؟
این نماینده افزود: سوال فوق احتمالا پس از تعطیلات مجلس در کمیسیون امنیت ملی با حضور آقای محسنی اژهای مطرح خواهد شد.
اما مهمترین بخش خبر ویژه کیهان انتشار جزییات اتهامات موسویان به نقل از یک منبع آگاه است: اتهامات وی جاسوسی است و مراجع ذیربط مدارک فراوانی دراین خصوص در اختیار دارند. موسویان طبق این مدارک مدتها با عوامل اطلاعاتی سرویسهای انگلیس و ژاپن در تماس بوده و حتی صدای او در برخی مذاکرات تلفنی نیز ضبط شده است. به طور مثال موسویان در یکی از همین مذاکرات تلفنی به طرف خارجی میگوید: "با پشتیبانی شما مجلس هشتم را فتح خواهیم کرد!"
این منبع مطلع افزود: موسویان در بازجوییهای انجام شده اغلب اتهامات خود را پذیرفته ولی در عین حال گفته قصدی سویی از انجام این مذاکرات پنهانی با بیگانگان نداشته است!
وی با بیان اینکه پرونده موسویان همچنان مفتوح خواهد بود پیشبینی کرد احتمالا افراد دیگری در رابطه با این پرونده بازداشت خواهند شد.
همچنین یک منبع آگاه دیگر در گفتوگو با کیهان با اشاره به برخی جزئیات پرونده موسویان اظهار داشت: از منزل موسویان 86 سندی به کلی سری و 51 سند سری و محرمانه نظام به دست آمده است.
وی با بیان اینکه برخی اسناد مربوط به دوره قبلی وزارت اطلاعات هم توسط موسویان به انگلیسیها داده شده است گفت: موسویان در قبال این خدمات، ویزای 5 ساله انگلیس را گرفته است.
این منبع امنیتی اضافه کرد: موسویان در یک مذاکره پنهانی به طرف انگلیسی یادآور شده که دولت هزینه مرکز تحقیقات استراتژیک را کاهش داده و لذا لازم است انگلیسیها در این باره کمکهایی به مرکز نمایند. که در ازای این درخواست طرف انگلیسی هزینه برگزاری چند کنفرانس در داخل و خارج کشور را پرداخت کرده است.
گفتنی است، حسین موسویان پس از 10 روز بازداشت، با فشارهای سیاسی برخی محافل با وثیقه آزاد شد. محمود س. از اساتید علوم سیاسی دانشگاه و از نزدیکان حسن روحانی، ا. از کارشناسان معاونت بینالملل شورای عالی امنیت ملی و کابک خ. معاون سابق مرکز بررسی های استراتژیک ریاست جمهوری از دیگر متهمان این پرونده هستند.
همچنین رسانههای وابسته به محفل سیاسی- اقتصادی که با داشتن 4 روزنامه و یک خبرگزاری، بزرگترین کارناوال رسانهای کشور را داراست، تاکنون هیچ واکنشی در برابر اتهام جاسوسی موسویان اتخاذ نکردهاند. تنها سایت شخصی موسویان که با بودجه مرکز تحقیقات مجمع تشخیص اداره میشود در چند نوبت به رجانیوز به دلیل افشای اقدامات خائنانه این باند فحاشی کرده است.